Entradas para

Visita guiada al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany en Llucmajor

Visita guiada al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany en Llucmajor

 Compra entradas para asistir a Visita guiada al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany en Llucmajor

Recinto   Recinto:Fundació Toni Catany, Llucmajor

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

GRATUÏT

Exposició Humberto Rivas, Toni Catany: Les màscares del temps

En aquesta exposició, les fotografies de Catany conflueixen amb les del fotògraf argentí Humberto Rivas (Buenos Aires, 1937 – Barcelona, 2009), que, juntament amb Catany, va tenir una gran importància en la renovació del llenguatge fotogràfic a l’estat espanyol durant la segona meitat dels anys 70.

D’una manera molt personal i reconeixible, Rivas treballà el paisatge urbà i la figura humana a través de diferents tipologies de retrats. Per la seva banda, Toni Catany també feu fotografies de paisatges i retrats que podrem observar a la part final del recorregut. Cal destacar que tot i que cada un tenia un llenguatge fotogràfic propi, sí que coincideixen a fer del pas del temps i la memòria un tema transversal a les seves obres.

Exposició Toni Catany: Retrats i ceràmiques de Miquel Barceló

Aquesta exposició reflecteix l’amistat i admiració mútua entre Toni Catany i Miquel Barceló. Així mateix, és una mostra de la capacitat del fotògraf llucmajorer per observar i mostrar l’obra d’un altre artista; un pintor que també treballa la ceràmica.

A través d’una sèrie de fotografies fetes als anys 80 i entre el desembre de 2010 i el gener de 2011, respectivament, ens aproximarem a l’artista i al seu hàbitat, als seus estris i a les seves creacions (pictòriques i ceràmiques) des d’una òptica amb una aura de misteri tan característica en l’estètica fotogràfica de Catany.

Exposició Jacques Henri Lartigue-André Kertész: Un pas al costat

Aquesta exposició se centra en dos fotògrafs que són pioners en la fotografia moderna: Jacques Henri Lartigue i André Kertész. El primer és considerat un mestre de la instantània i el segon un mestre de la fotografia reflexiva.

Aquest “pas al costat” que fan s’identifica amb la seva manera de concebre la fotografia, sempre al marge de qualsevol escola i moviment artístic. Per això, fer un recorregut en paral·lel per les seves obres ens permetrà observar semblances i diferències entre dos fotògrafs amb una estètica singular.

COMPRA YA TUS ENTRADAS

Visita guiada al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany en Llucmajor

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Fundació Toni Catany, Llucmajor
Desde 0.0€
Día Inicio: 25-05-2024
Día Fin: 25-05-2024
Hora : 17:00
Fundació Toni Catany, Llucmajor