Entradas para

La Ludwig Band. Nits als Pins, Vilada en Vilada

La Ludwig Band. Nits als Pins, Vilada en Vilada.

 Compra entradas para asistir a La Ludwig Band. Nits als Pins, Vilada en Vilada

Recinto   Recinto:Pins del Metge, Vilada

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Prolífics, virtuosos i desenfadats són els tres adjectius que millor defineixen a LA LUDWIG BAND, la banda que està revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric.

Després de 4 discos en tan sols 4 anys, arriben amb el nou disc Gràcies per venir, premi Enderrock al millor disc de pop-rock del 2023 i premi al millor disc de comarques gironines pel Punt Avui. És el seu disc més ambiciós, corejable i representatiu. Coeditat per The Indian Runners i Ceràmiques Guzmán.

El nou disc potencia l’esperit coral de la banda amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades. Les lletres segueixen sent el pal de paller de La Ludwig Band i troben el punt en comú en personatges vinguts de l’amistat, la feina i l’amor.

 

 

El preu de l’entrada és de 15€ (més despeses de gestió per entrada). Hi ha la possibilitat de comprar un abonament pels 5 concerts del cicle per 40€ (més despeses de gestió per entrada) o un abonament pels concerts del cap de setmana inaugural per 20€ (més despeses de gestió per entrada).

 

En només quatre anys, Nits als Pins s’ha convertit en un referent dels festivals de petit format en entorns naturals. El Parc dels Pins és un indret emblemàtic a tocar del poble on temps enrere els pacients del doctor Soler es recuperaven de les seves malalties de pit respirant aire pur i gaudint del contacte amb la natura. Convertit en un espai natural públic, la programació cultural és la recepta perfecte per dotar d’alegria i música les nits d’estiu.

Una aposta valenta i decidida de l’Ajuntament de Vilada per posicionar el mon rural també com a referent cultural, apropant artistes reconeguts i d’altres més emergents, buscant un equilibri que juga amb l’espai. Un cicle que és un referent a la comarca, i que ens fa somiar i ballar sota els pins les nits màgiques d’agost.

La programació d’enguany combina alguns dels artistes més reconeguts de l’escena catalana actual amb propostes menys conegudes però en clara projecció i creixement. Presentacions de disc en exclusiva a la nostra comarca, i concerts irrepetibles en un entorn oníric.

COMPRA YA TUS ENTRADAS

La Ludwig Band. Nits als Pins, Vilada en Vilada

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Pins del Metge, Vilada
Desde 0.0€
Día Inicio: 02-08-2024
Día Fin: 02-08-2024
Hora : 22:00