Entradas para

Jornada de Pràctiques contextuals en Mieres

Jornada de Pràctiques contextuals en Mieres

 Compra entradas para asistir a Jornada de Pràctiques contextuals en Mieres

Recinto   Recinto:Espai nyamnyam, Mieres

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Al voltant de la segona edició del festival ‘Això al poble no li agradarà’ i dins de la seva programació, obrim un espai per a persones interessades en pràctiques artístiques contextuals desde diferents aproximacions (artistes, programació, curaduria, mediació, academia…). Volem compartir diversitat de pràctiques que permeten que els projectes de creació es desenvolupin en context a partir d’una metodologia que s’implementa i s’adapta a cada lloc. De manera participativa, proposem obrir preguntes al voltant d’aquestes pràctiques i la seva naturalesa; quin és el rol del context? qui i com acompanya aquests projectes? quines temporalitats són necessaries per a desenvoluparlos? Què passa amb els materials simbòlics que es posen en circulació? Què hi ha abans, què queda després? Com canvien o s’adapten els modes de producció en aquestes pràctiques?

 

Proposem que aquesta jornada sigui també un espai de construcció del propi projecte a nivell territorial, per tal d’anar tramant xarxa amb agents diversos que empatitzen amb aquest marc ampli i divers que estem dibuixant. Pràctiques que interactuen amb el que és humà i no humà, desde una perspectiva amplificada del que suposa la participació i el treball comunitari.

 

La jornada començarà a les 11h fins les 15h (inclou dinar popular gratuït). La jornada es dividirà en dues parts. A la primera part s’indagarà en les qüestions exposades a partir d’un espai de conversa dinamitzat per ‘lo relacional’. A la segona part i de manera col·laborativa, es finalitzarà el procés d’impressió en risografia de la publicació del festival ‘Això al poble no li agradarà’. Aquesta publicació recull la relatoria gràfica de l’artista Maria Camila Sanjinés (artistas salchichas) en relació a tres artistes programades al festival: Lu Cherigati, Federica Porello i Colectivo Ameno. Aquesta edició posa èmfasi en el treball en context, fent visible el processos de treball anteriors a l’obertura a ‘Això al poble no li agradarà’. La publicació es produirà en el marc de L.I.O. (La Impremta oberta), una plataforma de producció i difusió d’edicions vinculades a la creació contemporània, creada per Cultural Rizoma i nyamnyam.

 

Jornada sobre pràctiques contextuals

Dia: Divendres 31 de Maig de 2024

Horari: de 11h a 15h

Lloc: Espai nyamnyam, Mieres 

Preu: gratuït

Jornada organitzada per nyamnyam, en col·laboració amb Lo relacional, artistas salchichas i L.I.O. (La Impremta Oberta)

 

 

 

 

COMPRA YA TUS ENTRADAS

Jornada de Pràctiques contextuals en Mieres

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Espai nyamnyam, Mieres
Desde 0.0€
Día Inicio: 31-05-2024
Día Fin: 31-05-2024
Hora : 11:00