Entradas para

HOKA HEY! La cançó del bosc 2024 en Barcelona

HOKA HEY! La cançó del bosc 2024 en Barcelona.

 Compra entradas para asistir a HOKA HEY! La cançó del bosc 2024 en Barcelona

Recinto   Recinto:Teatre Condal, Barcelona

Tickets info  Las entradas desde  5.16 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Benvinguts a la 4a edició de la cantata infantil participativa HOKA HEY! La cançó del bosc, un projecte educatiu únic a la ciutat que farà dels alumnes els protagonistes absoluts d’un gran concert al Teatre Condal de Barcelona!

Més de 700 nens i nenes de 3r a 6è d’arreu de Catalunya es repartiran en 3 concerts, acompanyats per una orquestra i dirigits pel propi compositor de l’obra, Sergi Salinas, per fer-nos vibrar amb l’emocionant aventura de 3 nens indis en defensa del bosc i dels seus avantpassats.

 La venda d’entrades s’obrirà diumenge 14 d’abril a les 9h 

Us esperem a tots: mares, pares, germans, avis, tietes, amics… per gaudir junts del resultat de mesos de treball a classe i a casa!

 

  • ATENCIÓ, N’HI HA 3 CONCERTS DIFERENTS: Quan compreu les entrades, fixeu-vos bé que TRIEU EL DIA I L’HORA del concert al que voleu venir
  • Els preus per localitat van de 5€ a 9€, en funció de la zona de butaques que trieu. Totes les zones tenen bona visibilitat.
  • Els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada (a partir dels 3 anys complerts han d’adquirir entrada)
  • Les portes del teatre s’obriran A L’HORA QUE FIGURA A LA VOSTRA ENTRADA: no vingueu abans
  • Porteu les ENTRADES IMPRESES
  • I a la sortida, podreu endur-vos-en un gran record: el magnífic LLIBRE DE LA CANTATA amb el conte il·lustrat, les partitures i les lletres, tot per només 10€

 

> Per qualsevol consulta o incidència respecte del procés de compra d’entrades, poseu-vos en contacte amb ENTRADIUM a través de hola@entradium.com (en castellà)

Ut Música és una associació sense ànim de lucre: l’import de les entrades es destina íntegrament a cobrir les despeses de lloguer del teatre, dels serveis tècnic i del personal necessari per dur a terme els concerts.
Ut Música és membre del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona i del Projecte Educatiu de Ciutat. Els nostres Projectes Educatius han estat reconeguts amb el Segell de Qualitat Educativa per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.
+info a www.utmusica.cat i a les xarxes socials de @utmusica Els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada (a partir dels 3 anys complerts han d’adquirir entrada)

COMPRA YA TUS ENTRADAS

HOKA HEY! La cançó del bosc 2024 en Barcelona

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Teatre Condal, Barcelona
Desde 5.16€
Día Inicio: 06-06-2024
Día Fin: 07-06-2024
Hora : 16:20