Entradas para

HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR en Girona

HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR en Girona.

 Compra entradas para asistir a HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR en Girona

Recinto   Recinto:CATEDRAL DE GIRONA, Girona

Tickets info  Las entradas desde  14.72 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Els HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR són un Cor ideat amb senzillesa i ferma tendresa, on els somriures i l’alegria són els motors per celebrar la vida cada assaig i cada concert.

«els somriures, aquelles petites causes que provoquen grans efectes» (Moisès Sala)

Els HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR varen portar al Teatre Municipal el seu concert d’estrena: “HEAVEN” un concert de gòspel modern amb el que el Cor es presentà als escenaris del país.

El públic va poder sentir, en primera persona, l’emoció del moment que viu la formació, un any i mig després del seu inici, i va gaudir de la música, de les veus, del ritme i de l’alegria d’aquest nou projecte gironí.

Un projecte que va lligat, íntimament, a l’acció solidària i a la responsabilitat social de les tres formacions que dirigeix en Moisès Sala: des del 2006, han portat el gospel a tots els racons del planeta (15 països de 4 continents, des de grans zones urbanes fins a llocs recòndits), cantant a l’amor i a la vida amb les GOSPEL X-PERIENCES.

«Dedico a la infància i als somriures dels més petits tot el meu esperit, el meu esforç, rigor, creació i exigència musical perquè és aleshores, sens dubte, quan el gospel, la música i la vida prenen una dimensió meteòrica, humana, transversal i sincera; just com el seu somriure.»

Col·laboren activament, a més, amb entitats nacionals i internacionals que treballen amb nens i nenes que pateixen diverses malalties, pobresa, abandonament i risc d’exclusió social.

«Somiar és fàcil, actuar és difícil; però posar els somnis en acció és el més meravellós de la vida» (Moisès Sala)

En aquesta nova ocasió el HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR presenta el seu Concert “ESTIU HEAVEN 2024”, on el públic podrà gaudir de nou de la joia i els sentiments que caracteritzen a aquest COR en un indret emblemàtic com és la Catedral de Girona.

 

COMPRA YA TUS ENTRADAS

HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR en Girona

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

CATEDRAL DE GIRONA, Girona
Desde 14.72€
Día Inicio: 12-07-2024
Día Fin: 12-07-2024
Hora : 20:00
CATEDRAL DE GIRONA, Girona