img-0
img-1
img-3

Entradas para

Ginestà. Nits als Pins, Vilada en Vilada

Ginestà. Nits als Pins, Vilada en Vilada.

 Compra entradas para asistir a Ginestà. Nits als Pins, Vilada en Vilada

Recinto   Recinto:Pins del Metge, Vilada

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Fenomen imparable, Ginestà són una de les formacions joves del pop català més singulars i inspiradores. El duet format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, acompanyats de la guitarrista Andrea Puig i el bateria i productor Xicu,han assolit èxits que ja formen part delc ançoner català com «L’Eva i la Jana» o «De tot el món». Amb menys de cinc anys sobre els escenaris, el grup ha emocionat i enamorat a tota una generació amb les seves lletres commovedores acompanyades de melodies delicioses.

GINESTÀ, aterrarà als Pins, en un concert proper i íntim. Una oportunitat única d’escoltar el seu nou disc en un entorn idíl·lic.

 

 

 

El preu de l’entrada és de 15€ (més despeses de gestió per entrada). Hi ha la possibilitat de comprar un abonament pels 5 concerts del cicle per 40€ (més despeses de gestió per entrada) o un abonament pels concerts del cap de setmana inaugural per 20€ (més despeses de gestió per entrada).

 

 

 

En només quatre anys, Nits als Pins s’ha convertit en un referent dels festivals de petit format en entorns naturals. El Parc dels Pins és un indret emblemàtic a tocar del poble on temps enrere els pacients del doctor Soler es recuperaven de les seves malalties de pit respirant aire pur i gaudint del contacte amb la natura. Convertit en un espai natural públic, la programació cultural és la recepta perfecte per dotar d’alegria i música les nits d’estiu.

 

Una aposta valenta i decidida de l’Ajuntament de Vilada per posicionar el món rural també com a referent cultural, apropant artistes reconeguts i d’altres més emergents, buscant un equilibri que juga amb l’espai. Un cicle que és un referent a la comarca, i que ens fa somiar i ballar sota els pins les nits màgiques d’agost.

 

La programació d’enguany combina alguns dels artistes més reconeguts de l’escena catalana actual amb propostes menys conegudes però en clara projecció i creixement. Presentacions de disc en exclusiva a la nostra comarca, i concerts irrepetibles en un entorn oníric.

COMPRA YA TUS ENTRADAS

Ginestà. Nits als Pins, Vilada en Vilada

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Pins del Metge, Vilada
img-8
Desde 0.0€
Día Inicio: 03-08-2024
Día Fin: 03-08-2024
Hora : 22:00