Entradas para

Concert de piano i violoncel entorn a Beethoven en Felanitx

Concert de piano i violoncel entorn a Beethoven en Felanitx

 Compra entradas para asistir a Concert de piano i violoncel entorn a Beethoven en Felanitx

Recinto   Recinto:Conservetori de Música Felanitx, Felanitx

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Concert «Entorn a la novena, 200 anys de la interpretació de la 9ª Simfonia de Beethoven» a càrrec de Mariona Camats violoncel i Eudald Buch, piano.

El pianista Eudald Buch es va graduar a l’ESMuC amb Vladislav Bronevetski i al Conservatori Txaikovski de Moscou amb Elisso Virsaladze, amb qui actualment amplia els seus estudis a Fiesole, Florència. També ha rebut consells de Christian Blackshaw. Ha estat becat per la Fundació Victòria dels Àngels i ha obtingut el primer premi «El Primer Palau»

2021.

Mariona Camats va començar a tocar el violoncel sota el mestratge d’Anna Mora i de Lluís Claret. Posteriorment, va estudiar al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg (Alemanya) amb el professor Julius Berger.

Del 2019 al 2021, va ser artista resident a la Queen Elisabeth Music Chapel de Waterloo (Bèlgica), sota el mestratge de Gary Hoffman. Recentment, del 2021 al 2023, ha estudiat l’Artist Diploma a l’Academia Stauffer de Cremona (Itàlia) amb el mestre Antonio Meneses. Actualment estudia a violoncel barroc amb Petr Skalka a la Schola Cantorum Basiliensis de Basilea (Suïssa).

Ha obtingut premis en l’àmbit nacional i internacional, com en la Flame Competition de París (2012), on també va obtenir el Grand Prix, el Vic Cello Festival (2014) i el Johann Andreas Stein-Wettbewerb (2016). El 2020 va rebre el Premi de la Crítica d’El Primer Palau.

COMPRA YA TUS ENTRADAS

Concert de piano i violoncel entorn a Beethoven. en Felanitx

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Conservetori de Música Felanitx, Felanitx
Desde 0.0€
Día Inicio: 24-05-2024
Día Fin: 24-05-2024
Hora : 21:00
Conservetori de Música Felanitx, Felanitx