Entradas para

Concert de la soprano Marga Cloquell amb Bartomeu Jaume al piano en S’Alqueria Blanca

Concert de la soprano Marga Cloquell amb Bartomeu Jaume al piano en S’Alqueria Blanca

 Compra entradas para asistir a Concert de la soprano Marga Cloquell amb Bartomeu Jaume al piano en S’Alqueria Blanca

Recinto   Recinto:Església de S’Alqueria Blanca, S’Alqueria Blanca

Tickets info  Las entradas desde  0.0 euros  las puedes encontrar en Ticketrona.

Margalida Cloquell i Bartomeu Jaume, dos destacats intèrprets de les Illes Balears seran els encarregats de dur a terme el segon concert del XII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. Interpretaran obres de Joan Maria Thomàs, Javier Costa Císcar, Enrique Granados, Eduard Toldrà, Miquel Ortega i Joaquín Turina. Serà l’estrena de Poemes de la intimitat amb Poemes d’Antoni Vidal Ferrando.

 

Marga Cloquell, nascuda a Bunyola (Mallorca), centra la seva carrera en l’òpera i la sarsuela, gèneres en què ha interpretat obres com ara Lucia de Lammermoor, La cambiale di matrimonio, El reloj de Lucerna, La verbena de la Paloma, Il segreto di Susanna, La Bohème, L’elisir d’amore, Falstaff, La flauta màgica, Cançó d’amor i de guerra, Carmen, La Traviata, Don Pasquale, Els contes d’Hoffmann, Romeu i Julieta, II Tabarro, Suor Angelica; així mateix oratoris com El Messies de G. F. Händel, Gloria d’A. Vivaldi, Misa Brevis de J. Haydn, Rèquiem i Missa de la coronació de W.A. Mozart, Rèquiem de G. Faure, Ein Deutsches Requiem de J. Brahms, La Passió segons sant Joan i Missa en si menor de J.S. Bach, la Novena Simfonia de L.V. Beethoven i Issaiah de S. Anderson. Actualment és professora de cant del Conservatori del Liceu de Barcelona.

Bartomeu Jaume, neix a Llucmajor (Mallorca). És catedràtic del Conservatori Superior de Música de València. Ha actuat a nombroses sales i festivals importants a Espanya, França, Itàlia, l’Argentina, els Estats Units, Mèxic, Romania, Anglaterra, etc., on ha ofert recitals de piano, de música de cambra o concerts com a solista amb orquestra. Ha enregistrat trenta CD, amb obres d’Asencio, Palau, Mas Porcel, Joan Maria Thomàs, etc. На impartit cursos d’interpretació i ha estat convidat com a membre del jurat de nombrosos concursos internacionals de piano. És doctor per la Universitat de València i acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles.

COMPRA YA TUS ENTRADAS

Concert de la soprano Marga Cloquell amb Bartomeu Jaume al piano en S'Alqueria Blanca

O BUSCA OTROS EVENTOS EN NUESTRA WEB

Síguenos 😉  Facebook / Instagram

En Ticketrona descubre y busca las experiencias que te apasionan

Ticketrona es una plataforma de eventos que te ofrece todo tipo de experiencias de ocio y cultura.

Església de S’Alqueria Blanca, S’Alqueria Blanca
Desde 0.0€
Día Inicio: 08-06-2024
Día Fin: 08-06-2024
Hora : 21:00
Església de S’Alqueria Blanca, S’Alqueria Blanca